Mima b.v. Montage bedrijf voor o.a. blokhutten, tuinhuisjes en prieel

Welkom

Welkom bij Mima B.V. uw specialist op het gebied van montage werkzaamheden voor o.a. blokhutten, tuinhuisjes, prieeltjes, houten garages, veranda’s, sauna’s. Wij zijn een professioneel en vakkundig montage bedrijf die alle type en merken monteert voor diverse opdrachtgevers.

Wie zijn wij?

Mima b.v. is een team met een passie en kennis van het product. Wij bestaan uit een jong gedreven team die erg op elkaar ingespeeld zijn en weten waar we over praten. Onze kracht is dat we de puntjes altijd op de i willen zetten. Naast montage werkzaamheden hebben wij ook een ruime kennis in het verleden opgedaan van de “aftersales” en weten we precies waar de knelpunten liggen die we dus altijd zullen vermijden.

Waarom wij?

Mima b.v. heeft jarenlang met veel plezier een enorm aantal van o.a. blokhutten, tuinhuizen, priƫlen en houten garages geplaatst door heel Nederland en Belgiƫ. Hierdoor hebben wij een enorme kennis van het product en weten we precies wat de plus en de min punten zijn. Eventuele aanpassingen zullen wij zorgvuldig met u communiceren. Door interne besprekingen sluiten onze planning en uitvoering perfect op elkaar aan.

 

 

Contact